Turism, cazare, agrement, obiective turistice in romania
Cazare, agrement si obiective turistice in Romania

turismagrement.ro pe Facebook turismagrement.ro pe Youtube
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

S.C. JTI Advertising S.R.L. cu sediul social in Str. Hanului, Bl. 9, Sc. C, Et. 4, Ap.14, jud. Covasna, Intorsura Buzaului, numar de ordine in Registrul Comertului J14/235/2016, cod unic de identificare 36164977, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Portalul turismagrement.ro nu colecteaza si nu stocheaza date cu caracter personal ale utilizatorilor.
Portalul turismagrement.ro nu foloseste cookie-uri.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de adaugare unitate acceptati ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a www.turismagrement.ro, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre www.turismagrement.ro, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre www.turismagrement.ro, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare consumatorului.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi:
dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14);
dreptul la opozitie (art 15);
dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17);
dreptul de a va adresa justitiei (art 18).

Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la punctul de lucru JTI Advertising SRL, Str. Hanului, Bl. 9, Sc. C, Et. 4, Ap.14, Intorsura Buzaului, Jud. Covasna, Cod 525300, Romania.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unei cereri expres formulate.

Informatii
Despre turismagrement.ro
Termeni si conditii de utilizare
Prelucrarea datelor cu caracter personal
Contact turismagrement.ro
S.C. JTI Advertising S.R.L.
CUI: 36164977
Nr. Reg. Com.: J14/235/2016
Telefon: 0766 252 579
E-Mail: inregistrari@turismagrement.ro

turismagrement.ro WhatsApp turismagrement.ro Facebook Messanger turismagrement.ro pe Facebook
Administrare unitate
Adauga unitate
Accesare cont unitate
Copyright © 2016 - 2020 JTI Advertising - Toate drepturile rezervate.

Numele formatul si identitatea vizuala sunt proprietate a JTI Advertising SRL.
Toate datele si informatiile sunt protejate de legea dreptului de autor, si nu pot fi copiate decat cu acordul scris al proprietarului
Folosirea acestui site presupune acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare si a regulilor de confidentialitate.