Turism, cazare, agrement, obiective turistice in romania
Mai mult decat cazare!

turismagrement.ro pe Facebook turismagrement.ro pe Youtube turismagrement.ro pe Instagram
Despre noi

turismagrement.ro este o platforma online care doreste sa promoveze turismul romanesc la standarde internatonale.

Misiunea noastra este de a promova turismul romanesc si de a oferii turistilor cat mai multe informatii despre minunatele locuri ale romaniei, dorim sa va ducem pe meleaguri de vis din frumoasa noastra romanie si sa ridicam standardele turismului romanesc.

Dorim sa promovam cat mai multe informatii utile pentru turisti, si ne dorim sa fim punctul de plecare in vacanta pentru fiecare dintre dumneavoastra.

turismagrement.ro promoveaza unitati de cazare (pensiuni, hoteluri, moteluri, cabane turistice, apartamente, etc), unitati de agrement (partii de schii, balti de pescuit, parcuri de aventrua, centre de echitatie, etc) restaurante, baruri si cluburi (locuri de distractie), servicii de care un client ar putea avea nevoie in vacanta (saloane de infrumusetare, centre de inchirieri, spalatorii auto, service-rui, vulcanizari) dar si producatori de produse traditionale - Gospodarii romaniei care produc lucruri autentice romanesti. (producatori preparate din lapte, producatori preparate din carne, producatori artizanat, sculptori, ateliere pielarie, ect.)

turismagrement.ro nu intermediaza rezervari pentru unitati sau turisti ci doar pune la dispozitie o platforma de promovare a serviciilor turistice sau conexe.
Asadar rezervarile unitatilor pormavate pe turismagrement.ro se fac direct cu proprietarii acestora.

Tarifele serviciilor de cazare, agrement sau a altor servicii de care ati putea avea nevoie in vacanta dumneavoastra, le veti negocia direct cu proprietarii.

Am fost si vom fi intotdeauna receptivi la propunerile clientilor si turistilor si vom incerca intotdeauna sa va oferim un portal cu informatii cat mai complete si usor de gasit.

Asteptam oricand sugestii din partea dumneavoastra despre orice subiect care poate ajuta cresterea turismului Romanesc.

Asteptam informatii despre orice obiectiv sau atractie turistica de care stiti si credeti ca ar putea atrage turisti in zona dumneavoastra, urmand ca noi sa ne documentam si sa publicam informatiile.

Vom publica deasemenea cu placere orice eveniment care ar putea atrage turisti in zona dumneavoastra.

Va multumim pentru utilizarea portalului nostru si deasemenea va multumim anticipat pentru sugestiile sau propunerile pe care ni le veti face.

Cu respect Echipa turismagrement.ro

Informatii
Despre turismagrement.ro
Termeni si conditii de utilizare
Prelucrarea datelor cu caracter personal
Contact turismagrement.ro
S.C. JTI Advertising S.R.L.
CUI: 36164977
Nr. Reg. Com.: J14/235/2016
E-Mail: inregistrari@turismagrement.ro

turismagrement.ro Facebook Messanger turismagrement.ro pe Facebook
Administrare unitate
Adauga unitate
Accesare cont unitate